Snedkeri & Showroom

Vi står klar til at byde dig velkommen!

Showroom

Vores Showroom i Brabrand byder på et stort udvalg af møbler, som vi har fremstillet igennem tiden. Du kan finde adresse og åbningstider til vores Showroom her:

Vores møbler er også udstillet i Nordjylland på følgende adresser:
Unum
Nørregade 27, Aalborg
Sct. Lautentii Vej 17, Skagen

Du kan også se butikkernes udvalg online her.

vi samarbejder med de bedste

Kjeldtoft er et af Jyllands førerende møbel- og inventar snedkerier med værksted og showroom i Aarhus.

Vi samarbejder med dygtige arkitekter og designere, og vi kan lide at samarbejde med håndværkere, der kan deres kram. Da vi lavede Isabel Ahms sofa OFF til Snedkernes Efterårsudstilling var det Brdr. Petersens Polstermøbelfabrik, der stod for polstringen.

Fra analyse til udvikling, design, produktion og færdig installering

Vi sørger altid for korrekt analyse og opmåling, inden vi begynder på fremstilling af projektet. Undervejs holder vi en tæt dialog om design og produktion, så det færdige produkt er præcist som aftalt. Herefter leverer og monterer vi de nye specialdesignede møbler.

Vi kæler for detaljerne

  Om Kjeldtoft Møbelsnedkeri

Udover 30 års erfaring har vi også en god designforståelse i forhold til nutidens trends og tendenser. Passionen for både design, indretning og godt håndværk er stor, og vi brænder for gode snedkerløsninger. Vi er især glade for projekter som specialinventar, snedkerkøkkener, walk-in closet, entré møbler, og generelt større bestillinger. Du kan læse mere om alle vores projekter her. Ved siden af alle vores projekter, har vi også plads til opgaver som indebærer fremstilling af unikamøbler og prototyper.

Vi deltager hvert år i Snedkernes Efterårsudstilling, hvor fantasien får frit løb, og vi lærer en masse, som vi tager med hjem i værkstedet.

Snedkeropgaver til hele landet

Vi løser alle slags snedkeropgaver af unikamøbler, specialinventar, køkkener, baderum og prototyper. Vi samarbejder med de bedste og laver opgaver for både designere, arkitekter, private og institutioner som sygehuse, kommuner og mange andre.

Ring eller skriv og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste projekt

furn@kjeldtoft.com             +4586292022

Følg med på de sociale medier