Byrådssal Vejle

Konferencebord til 33

I tæt dialog med tegnestuen fik vi pris, design og kvalitet til at gå op i højere enhed

Plads til flere byrådsmedlemmer

Funktion og design i fokus

Udfordringen var at få bordet til at gå op i rummet med hensyn til flest mulige centimeter plads ved bordkanten, pr. stol.  Og stolene skulle helst kunne have plads til armlæn. Samtidig skulle den store ovale form være åben i enden modsat borgmesterens plads, så brudepar kan komme ind i midten, og stille sig overfor borgmesterens pult ved vielser.

I tæt og givende samarbejde med Arkitektfirmaet E+N Arkitektur løste vi opgaven, så pris, design og kvalitet går op i en højere enhed. Med vores viden om træ og konstruktion flyttede vi kurver og linjer rundt, indtil vi kunne fastlægge præcis hvilken form, ville være optimalt.

Byrådssalen

Det smalle rum til byrådsmøderne på Vejle Rådhus krævede en gennemtænkt løsning.

Bordets ovale form er optimeret, så der er mest mulig plads til hvert byrådsmedlem.

Plads til borgerne

Nu kan borgerne se, hvad der foregår i byrådssalen. Bordets moderne design spiller sammen med renoveringen af den klassiske byrådssal fra 1878.

Helhed og detaljer

Bølgen i samlingen er inspireret af Vejles Byvåben, hvor bølgen i skjoldet symboliserer Vejle å.

Bordet er opdelt i sektioner, som kan tages ud, hvis byrådet på et tidspunkt indskrænker sig til færre medlemmer.

Andre specialindretninger

Vi indgår i tætte samarbejder med ambitiøse designere, arkitekter og bygherrer. Med designer Jasper Morrison har vi lavet et kombineret skabs-senge-tv-møbel til et palads i Qatar. For Cubo Arkitekter har vi snedkereret inventar og møbler fra reoler til dueslag og velkomstskranke til Rytmisk Musikkonservatorium. Og med Kirk Kapital som bygherre har vi indrettet en jagtgård med komplet møblement fra senge til køkkenskabe.

160 log Kjeldtoft 2

læs mere om os

kontakt os