Røget eg i Moltkes Palæ

Kjeldtoft Møbelsnedkeri udstiller på Dansk Industris kuraterede udstilling ’Drink, Daze, Dine and Dream’ under designeventen 3 days of design. Og byder på både møbler, snak og drinks.

 

Rund, firkantet eller slangeformet. Repetition er lavet med fleksible led, så træbænken kan formes, som man ønsker. Som en bænk, der snor sig som en skulptur gennem foyeren eller danner en cirkel i stuen. Bænken kan opleves i Moltkes Palæ, hvor Kjeldtoft Møbelsnedkeri udstiller sammen med blandt andre PP Møbler og Fritz Hansen. Vi er ti møbelproducenter på udstillingen, der er organiseret af Dansk Industri og kurateret af designerne fra ”All the Way to Paris”.

Leg med form og materiale

Repetition er udvalgt af ”All the Way to Paris” til udstillingen, og det er vi på snedkeriet glade for og stolte over. Bænken er udviklet og designet til Snedkernes Efterårsudstilling sammen med designer Henrik Sørig Thomsen.

En lille gummimuffe, der oprindeligt er beregnet som vibrationsdæmper til motorer, gør bænkens egetræsbuer fleksible.

Vi elsker at lege, udvikle og opfinde sammen med ambitiøse designere, arkitekter og bygherrer. Vi bruger vores håndværkserfaring og vores fantasi og kombinerer materialerne  som gummimuffen, der tilfører designet en ny funktion.

Bakke til bænken

Uanset om bænken snor sig den ene eller den anden vej kan den få monteret et bakkebord af  formspændt finer og beklædt med Haute Coture læder farvet og præget i orientalsk mønster.
Repetition laves i eg og røget eg, der røges i Kjeldtofts eget røgeri. Røgeprocessen fremhæver spillet i træets årer, og gør træet lidt mørkere i farven.
Både bænke og bakke produceres på bestilling i andre træsorter.

HVAD: DRINK, DAZE, DINE and DREAM
STED:Moltkes Palæ, Dronningens Tværgade 2, 1302 København.
TIDSPUNKT: Fra 24. til 26. maj 2018
ÅBNINGSTIDER: Torsdag og fredag 10-18 lørdag 10-14
DRINKS ARRANGEMENT: 24. maj kl. 16-18
3 days of design

Download flere: pressefotos 

OFF-SOFA i designerens værksted

Vores sofa OFF kan også opleves under designeventen i København på designer Isabel Ahms værkstedsudstilling Nomad Workspace. Hun har designet Off til Snedkernes Efterårsudstilling 2014. Siden er sofaen købt af Trapholt, og vi har produktudviklet den til Blox Hub. Det er det nye samlingssted for arkitektur og design i København, tegnet af arkitekterne Rem Koolhass og OMA Architects.
Se og mærk sofaen, der nu er i produktion på snedkeriet

HVAD: DAWN
STED: Pop-up Nomad Workspace,Blegdamsvej 6,2200 Copenhagen
TIDSPUNKT: 3 days of design.dk

0