Brilleforetning Ilkjær i Aarhus

Fra skranker til skjulte skuffer

Staldbjælker,
lærketræ og glas

Totalindretning i Latinerkvarteret i tæt samarbejde mellem butiksindehaver og vores egen arkitekt

De slebne bjælker fra en nedrevet stald, som bærer brilleudstillingen langs væggene, var udgangspunktet. Ud fra dem har vores arkitekt Anne Kamp tegnet resten af butikkens inventar i I tæt samråd med snedkerne.

Her er disk og arbejdsbord i lærketræ. Disken har glastop til udstilling af solbriller og skjulte skuffer med en hemmelig åbningsmekanisme.

HELHED OG DETALJER

Stålstængerne på bjælkerne er afpasset nøjagtigt efter brillernes vægt. De specialdesignede skuffer til ekstra briller er hængt op, så de svæver mellem staldbjælkerne og understreger butikkens lethed og elegance.

PRÆSENTATION PÅ GULVPLADSEN

Ekspeditionsskranken fungerer som glasmontre til udstilling af eksklusive solbriller. Skranken er ligesom arbejdsbordet med computeren snedkereret af lærketræ med en ujævn overflade, der ligner et stykke brænde lige, når det er flækket.

På den ene væg hænger skuffemøbler til ekstra brillestel. Til samtaler med kunden har vi snedkereret et lille ovalt bord på søjle og leveret to “council-chairs” tegnet af Salto/Sigsgaard. Det lille bordspejl er også designet specielt til butikken. Ligesom belysningen.

Andre specialindretninger

Vi indgår i tætte samarbejder med ambitiøse designere, arkitekter og bygherrer. Med designer Hanne Eskesen har vi bygget et buffetmøbel til Nordea Ejendommes hovedkvarter i Glostrup.

For Tegnestuen Mejeriet i Kolding har vi snedkereret inventar og møbler til Henne Kirkeby Kro fra skranke i receptionen til bar og borde i restauranten og sengemøbler på værelserne. Og for Pressalit har vi gentænkt og lavet ny indretning af receptionen, så ledninger, plastikbakker og computere ikke roder.

160 log Kjeldtoft 2

læs mere om os

kontakt os

Følg med på de sociale medier